Σάββατο, 18 08 2018

fashion-show1

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Εκδηλώσεις - Happening - Fashion shows - Επιδείξεις μοδας, νυφικών και show κομμωτικής!

2ήμερο FASHION SHOW

ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΓΑΜΟΥ 2016!

 2 days with passion and fashion!

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΑΛΟΝΙ ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ

Το χρηματικό ποσό χορηγίας για τον μεγάλο χορηγό ανέρχεται στα 6.800 € πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει την εμφάνιση του λογοτύπου του και αναφορά του σε όλες τις προωθητικές ενέργειες της εκδήλωσης που χρηματοδοτούνται από την διοργάνωση. Οι  παροχές αναλυτικά:

 • Περίπτερο μεγέθους 136 τ.μ.
 • Ενσωμάτωση του λογοτύπου των μεγάλων χορηγών στο λογότυπο του ΣΑΛΟΝΙΟΥ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και εμφάνιση του όπου εμφανίζεται και το λογότυπο της διοργάνωσης(πρόσκληση, αφίσα, πανό, διαφημιστικά έντυπα, εφημερίδες, πανό).
 • Ολοσέλιδη καταχώριση του χορηγού σε διακεκριμένη θέση (οπισθόφυλλο-εσώφυλλο) σε περιοδικό (τιράζ: 30.000) ειδικής έκδοσης και μεγέθους 17Χ24 και από μια εσωτερική σελίδα που θα είναι αφιερωμένη σε χαιρετισμό των μεγάλων χορηγών με κείμενο που θα γραφτεί από τους ίδιους, που θα εκδοθεί αποκλειστικά για το ΣΑΛΟΝΙ και θα διανεμηθεί και στην διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και μία εβδομάδα πριν την εκδήλωση σε επιλεγμένα σημεία συγκέντρωσης κόσμου σε όλη την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη.
 • Εμφάνιση του λογοτύπου του χορηγού στην κατασκευή που θα γίνει πίσω από την πασαρέλα και θα καλύπτει τα παρασκήνια η οποία και θα φαίνεται συνεχώς στα τηλεοπτικά πλάνα και τις φωτογραφίσεις. Στην φετινή διοργάνωση η κατασκευή αυτή θα αποτελείται και από video wall. Πιο αναλυτικά στο video wall θα περνάνε διαφημιστικά μηνύματα και τα λογότυπα όλων των χορηγών με μεγαλύτερη συχνότητα διάρκειας των μεγάλων χορηγών.
 • Εμφάνιση του λογοτύπου των μεγάλων χορηγών ευδιάκριτα και σε μεγαλύτερο μέγεθος των υπολοίπων στην διαφημιστική κατασκευή που θα υπάρχει στην είσοδο του χώρου (red carpet stand) και εκεί θα γίνουν όλες οι φωτογραφήσεις για τον Τύπο και για τους διακεκριμένους καλεσμένους.
 • Εμφάνιση του λογοτύπου των μεγάλων χορηγών ευδιάκριτα μαζί με τα λογότυπα των χορηγών επικοινωνίας μόνο στα διαφημιστικά πανό που θα κρεμαστούν στις εισόδους αλλά και σε κομβικά σημεία της περιοχής.
 • Εμφάνιση του λογοτύπου των μεγάλων χορηγών ευδιάκριτα στα διαφημιστικά πανό που θα αναρτηθούν εντός των πόλεων μαζί με τα λογότυπα των χορηγών επικοινωνίας μόνο.
 • Εμφάνιση του λογοτύπου των μεγάλων χορηγών ευδιάκριτα και σε μεγαλύτερο μέγεθος των υπολοίπων στις προσκλήσεις και τα flyers που θα τυπωθούν για την προώθηση της εκδήλωσης.
 • Εμφάνιση του λογοτύπου των μεγάλων χορηγών στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σπότς που θα μεταδοθούν από τα τηλεοπτικά κανάλια που θα προβάλλουν το ΣΑΛΟΝΙ ‘’Το Σαλόνι Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης  2013 είναι μια προσφορά…’’
 • Εκτεταμένη αναφορά της επωνυμίας των μεγάλων χορηγών και πάνω από 4 φορές μαζί με το σλόγκαν ή ένα μικρό κείμενο έως 50 λέξεων που θα συντάξουν, από τους παρουσιαστές της εκδήλωσης(επιδείξεις νυφικών – νυχτερινών φορεμάτων) και στο κοινό αλλά κατ’ επέκταση και τηλεοπτικά.
 • Αναφορά και εμφάνιση λογοτύπων των μεγάλων χορηγών σε όλα τα δελτία τύπου που θα αποστέλλονται στα Μ.Μ.Ε.
 • Αναφορά στους μεγάλους χορηγούς και στην προσφορά τους θα γίνει και στα δελτία τύπου που θα αποσταλούν στα Μ.Μ.Ε Περιφερειακά και Πανελλαδικά μετά την τέλεση του ΣΑΛΟΝΙΟΥ που θα περιλαμβάνουν την αποφώνηση όσων διαδραματίστηκαν στο τετραήμερο.
 • Δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχείο κοντά στον εκθεσιακό χώρο( μέχρι 2 δίκλινα όσοι είναι εκτός νομού Καβάλας)
 • Ανακοίνωση από τα μεγάφωνα της έκθεσης, της επωνυμίας της επιχείρησης και του είδους χορηγίας

Sorry this page uses a flash based native radio and needs adobe flash 10+ support.
Download Flash here.

 ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
 
 
 
 
 
 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2016

 

               
     xirafilogo  mag.xirafi logo  k-tipos logo