Σάββατο, 18 08 2018

fashion-show1

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Εκδηλώσεις - Happening - Fashion shows - Επιδείξεις μοδας, νυφικών και show κομμωτικής!

2ήμερο FASHION SHOW

ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΓΑΜΟΥ 2016!

 2 days with passion and fashion!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ

Το χρηματικό ποσό χορηγίας για τον χορηγό ανέρχεται στα 2000 € πλέον Φ.Π.Α και περιλαμβάνει την προβολή του στις προωθητικές ενέργειες της εκδήλωσης που χρηματοδοτούνται από την διοργάνωση.

Οι παροχές αναλυτικά:                                                      

  • Περίπτερο μεγέθους 56,5 τ.μ
    • Ολοσέλιδη καταχώριση που θα προβάλλει την επιχείρηση και το αντικείμενο εργασιών του χορηγού σε περιοδικό (τιράζ: 30.000) ειδικής έκδοσης και μεγέθους 17Χ24 που θα εκδοθεί αποκλειστικά για τα Καλλιστεία Ανατολικής Μακεδονίας και θα διανεμηθεί και στην διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και μία εβδομάδα πριν την εκδήλωση σε επιλεγμένα σημεία συγκέντρωσης κόσμου σε όλη την Ανατολική Μακεδονία.
    • Εμφάνιση του λογοτύπου του χορηγού (πέρασμα) από το video wall που θα υπάρχει στην ‘’πλάτη’’ της πασαρέλας ανά τακτά χρονικά διαστήματα και κυλιόμενα με τους άλλους χορηγούς.
    • Εμφάνιση του λογοτύπου των χορηγών στις αφίσες που θα τυπωθούν για την επικοινωνία της εκδήλωσης και θα τοιχοκολληθούν σε κεντρικά σημεία των πόλεων της Ανατολικής Μακεδονίας

Αναφορά της επωνυμίας των χορηγών από τους παρουσιαστές της εκδήλωσης έως 2 φορές. Έτσι ώστε και στην τηλεοπτική προβολή των Ανατολικής Μακεδονίας 2013 η επωνυμία των χορηγών θα ακούγεται.

Sorry this page uses a flash based native radio and needs adobe flash 10+ support.
Download Flash here.

 ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
 
 
 
 
 
 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2016

 

               
     xirafilogo  mag.xirafi logo  k-tipos logo